Deze dag zijn er geen evenementen. Hieronder vindt u het overzicht van alle evenementen.

 • Duiken op Dorado Beach
  maandag 3 juli 2017, 19.30 uur - donderdag 31 augustus 2017

  Duiken op Dorado Beach

  Altijd al eens willen ervaren hoe het is om onder water te ademen? Dit kan in juli en augustus elke dinsdagavond in het zwembad van Dorado Beach. Er is dan een duikinstructeur om u te laten kennismaken met het duiken. Meld u aan bij de receptie wegens beperkte deelname. Mocht u verder willen voor een brevet?  Ook dat kan. Meer informatie bij de receptie of klik hier.

  Delen
 • Vive la France Hummelo
  zaterdag 8 juli 2017 - zondag 9 juli 2017

  Vive la France Hummelo

  Slenteren langs marktkramen, snuffelen tussen de uitgestalde brocante, genieten van beeldende kunst, met een glas wijn bijkletsen op een van de terrasjes, livemuziek..... Deze franse sferen zijn te vinden in Hummelo. Tijdens Vive la France wordt een veelzijdig een aantrekkelijk programma samengesteld.   Op donderdagavond 6 juli gaat het evenement van start met de Tour d'Hummelo. Deze wielerronde voert door de landelijk omgeving en heeft een aantal doorkomsten door Hummelo. Op zaterdag en zondag zijn in de dorpsstraat een grote brocantemarkt, een kunstmarkt, kraampjes met streekproducten, kinderactiviteiten en diverse optreden.  

  Delen
 • Fotografica Markt
  zondag 20 augustus 2017, 9.00 - 16.00

  Fotografica Markt

  Jaarlijks wordt op de voorlaatste zondag van augustus de fotograficamarkt georganiseerd in het centrum van Doesburg. Dit jaar alweer de 23e editie van deze markt waar u kunt wandelen langs kramen waarbij u alles kunt vinden met betrekking op fotografie.

  Delen

Dorado Beach > Agenda