Nederlands English Deutsch
Camping Achterhoek Gelderland Veluwe -kamperen in de achterhoek -kamperen in de achterhoek - -seizoenplaats  -
Boekingsformulier

Kamperen in de Achterhoek

Kamperen in de Achterhoek doet u op camping Dorado Beach. Camping Dorado Beach ligt aan de Gelderse IJssel, op het snijvlak van de Achterhoek en de Veluwe. Hier kunt u heerlijk kamperen en genieten van de schoonheid en de rust die de Achterhoek te bieden heeft. In deze omgeving kunt u nog echt onthaasten. "Effe uutbloaz'n" noemen ze dat. 


Dorado Beach beschikt over (buiten- en binnendijkse) kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans met bijbehorende voorzieningen.  U kunt bij ons terecht voor:

Op en rond de camping vindt u onder meer een restaurant, een multi sportveld, een (verwarmd) openlucht zwembad (geopend van ca. half mei tot september), een speeltuin, een zwemstrand met ligweide en de jachthaven. Er zijn fietsen en kano’s te huur en langs de IJssel vindt u uitstekende visstekjes.


Ook in de directe omgeving van Dorado Beach is er genoeg te zien en te doen. Een bezoek aan het Hanzestadje Doesburg of aan Bronkhorst - het kleinste stadje van Nederland - is zeker de moeite waard. Of een speciaal biertje proeven in de lokale brouwerij.

Kamperen op Dorado Beach: beleef, geniet en ervaar de Achterhoek!

bewolkt en een enkele lichte buivrijdag
11.9 / 22.1 °CKans op zon 90%Windkracht 2, O
bewolkt en een enkele lichte buizaterdag
12.8 / 25.0 °CKans op zon 70%Windkracht 2, O
bewolkt en kans op een buizondag
13.4 / 23.9 °CKans op zon 90%Windkracht 2, NO
Download het Thuishaven Magazine 2015 (GRATIS)
Dorado Beach - Aanvragen Brochure - Default
RecronHiswaDe blauwe vlag