Social Image Fallback

Voor tenten, campers en caravans

Door Nederland aan het trekken met de tent, de camper of met de caravan? Op zoek naar een rustige camping voor 1001 uitstapjes in de IJsselvallei, de Veluwe en/of de Achterhoek? Gevonden!

Vrijheid, blijheid
Bij ons op het park geen hutje-mutje taferelen, maar lekkere ruime plaatsen voor uw tent, caravan of camper, voorzien van alle moderne gemakken. Maak gebruik van ons frisse sanitair, de speeltuin, de wasserette en alle andere luxe voorzieningen die we te bieden hebben.

Holland op z'n mooist
Het rivierenlandschap is prachtig, de wolkenluchten zijn fantastisch en u bevindt zich hier ver van alle vormen van drukte. De campingfaciliteiten zijn uitstekend en van hoog niveau, maar het gevoel is kleinschalig, kalm en vriendelijk. Dorado Beach gaat over privacy en vrijheid, over natuur en over ruimte. En dus niet over kermisattracties en lawaai. Holland op z'n mooist!

Van WiFi tot woefie
De voorzieningen van Dorado Beach zijn uitstekend: speelplaatsen, zwembad, stralend schoon sanitair, diverse WiFi-punten verspreid over het park, speel- en sportvelden, een restaurant. Voor honden (welkom in het park!) is er ruimte genoeg om lekker te rennen en er zijn prachtige wandelingen die u samen met uw hond kunt maken. We gaan ervan uit, dat uw hond weet hoe hij zich tegenover de andere gasten moet gedragen en dat u hem of haar een beetje 'aan de lijn' houdt waar dat gewenst is.

Vakantie, kort verblijf, vaste plek of seizoenplaats?
Dorado Beach laat de keus graag aan u: een 'losse' vakantie, een paar dagen kamperen of toch liever een vaste plek? Download de brochure voor de tarieven en mogelijkheden.

Meer weten of rondleiding gewenst?
H
eeft u vragen, wilt u samen met ons een mooie plek reserveren of stelt u een rondleiding door het park op prijs? Neem dan contact op voor een afspraak. We zorgen graag voor een persoonlijk welkom!

Delen