Social Image Fallback

De haven, invaart bij km paal 905

Prachtplek aan de rivier
Dorado Beach ligt aan een zijtak van de IJssel, invaren bij km paal 905 van de Gelderse IJssel. De rivier is hier ca. 100 meter breed en bestaat uit schoon water waarin je naar hartenlust kunt zwemmen, vissen of waterskiën. De tocht van en naar Dorado Beach, over het water, voorziet in prachtige uitzichten en tal van mooie plekjes om even 'uut te bloazen'.

Hollands wel-varen!
Geniet van groene landschappen die zich uitstrekken tot aan de verre horizon, van de water- en weidevogels, de wolkenluchten, de koeien en de schapen. Zwaai naar de fietsers op de dijk en geniet vanaf het dek van uw boot van de zon, het water en een heerlijk vakantiegevoel. Hollands welvaren in optima forma.

Ligplaatsen
Dorado Beach biedt fullservice ligplaatsen voor elk type boot en heeft plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid. In de jachthaven treft u modern sanitair, een drijvend tankstation, een vuil- en bilgewaterpomp en een trailerhelling met cradle wagen. Voor tochtjes over het land en het water kunt u gebruik maken van onze fiets- en kanoverhuur. De jachthaven van Dorado Beach heeft vijf steigers waarvan vier met ligboxen voor boten tot circa 20 meter en één waar de schepen langszij kunnen afmeren. Elke ligbox is voorzien van een aparte zijsteiger (tot maximaal 8 meter lengte). Er zijn veiligheidszuilen met een brandblusser en reddingsboei. Aan de hoofdsteiger vindt u een modern sanitairgebouw (2010) met douches, wascabines, wastafels en toiletten.

Gratis wifi is in het hele park beschikbaar. U kunt bij ons ook E-bikes huren!

Op de kant overnachten?
Kinderen, vrienden en familieleden die meevaren of op bezoek komen, kunnen ook op de wal overnachten. Dorado Beach beschikt over mooie kampeerplaatsen en andere bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor korte of langere periodes. Droom weg in het dijkhuisje, kies voor het comfort van een chalet of word wakker met de zon in één van onze unieke paalhutten. Van tevoren boeken is wel handig, vooral in vakantieperiodes.

Delen